Malzemeler:
2 adet milföy hamuru
Yarım yumurta sarısı
1,5 çorba kaşığı toz şeker
2 çay kaşığı vanilin
Pudra şekeri
Hazırlanışı:
- Fırın 180 dereceye ayarlanır. Fırın tepsisine bir fırın kağıdı serilir.
- Oda sıcaklığında çözülmüş milföy hamurlarının üzerine yumurta sarısı sürülür.
- Hamurdan 0,5 cm kalınlığında şeritler kesilir. Her bir şerit bir ucundan tutarken kendi etrafında 360 derece çevrilerek fırın tepsisine yerleştirilir.
- Üstlerine vanilyayla karıştırılan toz şeker serpilir ve fırına verilir. Üzerleri kızarana kadar pişirilir.
- Fırından çıktıktan sonra üstlerine pudra şekeri serpilir. İsterseniz biraz tarçın da serpebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder